RECIBA EL CD EN SU CASA, Y CANTE CON SU FAMILIA

Para envíos a...




LES CANÇONS ESSENCIALS CATALANES A LA BIBLIOTECA DE CATALUNYA

Vine a la BIBLIOTECA DE CATALUNYA
(antic Hospital de la Santa Creu - s.XV)




... a descobrir les



“CANÇONS ESSENCIALS CATALANES”

amb la sensibilitat i l'alegria de
Sergi Dantí


Sergi Dantí combina la seva passió per la música i el seu amor per Catalunya, amb un to irònic i humorístic que converteixen el seu espectacle, en una estona fantàstica per riure i emocionar-se i encara riure i passar un bon moment.




No et pots perdre la oportunitat de veure en directe aquest trobador modern, tots els divendres d’octubre, i tots els divendres de novembre, a les 20.30h, a la Sala Caritat de la Biblioteca de Catalunya (antic Hospital de la santa Creu).


SERGI DANTÍ es converteix en un trobador modern per descobrir-te cançons catalanes des del 1275 fins a l'actualitat: Els "hits" de la mùsica catalana dels últims 800 anys!

És un cantautor català net de republicans exiliats a Argentina. Allí, va ser educat amb les cançons de la pàtria que la família havia hagut de deixar a l’altra banda de l’oceà. Des que va tornar a Catalunya, on ha treballat com a gestor cultural, i ha engegat la seva companyia de teatre, realitza espectacles que giren entorn a aquelles cançons que va aprendre a estimar quan encara no havia conegut Catalunya.

Biblioteca de Catalunya - Sala Caritat

C/ Hospital, 56 - 08001 - BARCELONA
(Jardins de l’Antic Hospital de la Santa Creu)
Metro Liceu – a 200 mts de les Rambles


ENTRADA: 12 €
Si necessites entrades amb descompte, no dubtis i envia'ns un correu a produccion@sergiodanti.com

No hay comentarios: